Elektrische terrasverwarming goedkoopste of professioneel

Back to Alles wat u moet weten over elektrische terrasverwarming

Elektrische terrasverwarming goedkoopste of professioneel

Waarmee bent u nu het beste af, met goedkope terrasverwarming of toch met een duurdere professionele elektrische terrasverwarming? Wat krijgt u meer voor de hogere aanschafprijs?

Solamagic
Professionele terrasverwarming

Om te beginnen krijgt u voor de meerprijs geen advies uit een handleiding maar een gedegen advies gebouwd op ervaring en natuurlijk ondersteuning voor meerdere jaren. Mocht er toch onverhoopt iets defect gaan dan is er ook na 5 jaar nog steeds het onderdeel te leveren. Het is beslist geen wegwerp artikel, professionele terrasverwarming is een weloverwogen aanschaf voor minimaal 10 jaar genieten van een warm terras. Ook is het design en afwerking een belangrijk punt. geen afbladderende lak en een speciaal voor het toestel ontworpen reflectorspiegel voor het beste rendement. Samen met de lamp is dit het belangrijkste onderdeel van een terrasheater, deze bepaalt over welk oppervlak de infraroodstraling reikt.

Rendement nader uitgelegd. Goedkope toestellen hebben heel eenvoudig een erg slecht rendement. Pluspunt is dat een toestel vaak nog geen 200 euro kost maar de kwaliteit van de gebruikte verwarmingslampen is ronduit slecht. Vaak uit zich dat in een fel rood licht en idem dito terras. Dergelijk toestel verbruikt rond de 2300W per uur maar er is weinig voelbaar op 2 meter afstand. Een professioneel toestel is niet zuiniger in gebruik, deze verbruikt evengoed 2300W per uur maar geeft tot wel het dubbele aan warmtestraling en bereik. Je kan ook stellen dat je maar de helft van het vermogen nodig hebt voor hetzelfde resultaat.

Een professionele terrasverwarmer is dan ook altijd uitgevoerd met een high performance lamp welke een rendement van wel 92% haalt. Een goede kwaliteit terrasverwarmer is herkenbaar aan een geel/oranje licht. De ultra low glare modellen hiervan geven bijna geen licht, het meest te vergelijken met een kleine vuurkorf.

Professionele terrasverwarming is al leverbaar vanaf € 189,-

Geef een reactie

Back to Alles wat u moet weten over elektrische terrasverwarming